Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 15, 2009

Lunch di Tesco

Dengan selamba saya mengekor kawan2 baru hari ini. Kata adaptor adaptive.. :P

Kami lunch di kedai Linda Onn, Mom's Delight.. Duduk saje, pelayan kedai ckp 'Nasi Ayam Simple' je yg ada. Menu2 lain takde.. Lorr.. Hmm, dah alang2 masuk duduk tu kami order saje ler 5set (utk 5org.. :P)..

Seblm lunch tadi, kecoh sekampung sekejap.. System down.. Berdering2 talipon kat helpdesk nih.. :D Tiba2 terpampang message alert kat skrin pc..



Tak sampai 10minit, terpampang pulak message yg ni..



Aku nganga je ler tgk application team kelam kabut buat keje. Betulkan ape yg patut.. :D Diorang ckp, Isnin lepas pon system down for almost 2hours.. Erk..

Ampunnn, mak mmg tak tau satu hape..




7 comments:

CY3.5 said...

mmg stress kalau system down.. nak2 heavy users.. rasa nak nyorok bawah meja :P

Ealyie said...

beb,
betul tak keje ko apply aritu??? hahaha.. mana tau dorg pedajal ko last minute...;)

Sayang.Ibu said...

wehhh... dah keje tpt baru ek.. blh blogging ekkk?? best bestttt.. eh beb, katner ada kedai nasik ayam linda onn tu? tesco mana?? apsal mak x tau nihhh...;p

Ealyie said...

SI,
kat tesco tebrau daa...;)

Zuhaini said...

tumpang tanya, sedap ke nasi ayam linda onn tu..? :) saya x try lagi.. :(

mamaDhea said...

CY3.5,
ahaha.. sya mmg rasa nak nyorol sebab segan giler tak dapek nak nolong.. :D

ealyie,
btol la beb.. :P sini semua muda2 belaka ko tau.. majoriti yg staf pompuan seme umo bawah 28 beb..

intan,
boleh ler buat masa ni.. tak tau laa sok2 kena block ke.. :D ni pon kena refresh ntah bape kali baru dpt bukak page korang.. nanti laa, lama sket akan aku godek2 pc ni.. muahahaha..

tuh ealyie dah tlg jwbkan.. :D


zuhaini,
takde laa sedap sgt.. biasa2 jek..

Marsha~ said...

woaaahhh.. canggih ek... sms pakai pc je.. hehehe