Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, July 24, 2009

Lunch hari ini?

Sudah beberapa hari aku teringinnnn sgt nak makan ini.. Last aku makan masa lunch terakhir dgn ex-kelik.. :D



Thai Tomyan



Jenis mee boleh pilih sendiri.. Aku suka mee laksa ni..



Thai Tomyam ni boleh didapati di Tesco² berdekatan ofis aku.. Setakat ni, yg aku tau ada booth makanan Thai ni hanyalah kat Tesco Extra Plentong & Tesco Tebrau (sebelah JJ Tebrau City).. :D

Selain tomyam, ada jugak jual dessert² traditional Thai mcm ubi kuning berkuah santan.. Ape ntah nama dia.. :D

Haih.. Tiba² pulak aku rasa rindu kat ex-kelik.. :(




2 comments:

::Umi Sufira:: said...

kalau baru pindah tempat baru..kompem rindu kat ex-klik kan...aiseh..

mamaDhea said...

tu laa pasal nyah.. nak2 harini hari jumaat.. klu tmpt lama, confirm aku dah ikut diorang meronggeng ntah mana2 dah ni.. kat sini tak boleh sbb waktu rehat kena rotate.. uhuhu..