Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, January 30, 2009

Giler betik!

Err, serba salah aku nak terima award kali ni.. Ahaks! Apepon aku tetap terima dgn hati yg terbuka luas.. Toooooccey a lot kpd pemberi(s) award, Arnie & Mimi.. Tang mana yg giler tu weih?! ;)




Sebelum aku pass award ni kpd blogger giler lain, check-out dulu RULESnyer yerr...




Selepas aku dok belek-belek, timbang-timbang, sukat-sukat tahap kegilaan blog kat bloglist aku.. Maka, aku dgn rasa besar kepala hati ingin memberi award ini kpd...

  1. Madam Za

  2. Iszan

  3. Marsha

  4. Cik Puan Muda



Marilah kita menggiler bersama-sama.. Cheers! ;)

3 comments:

mimielola said...

AKu hengat dhea giler betik - macam pepaya tu! hahaha

nelcyndana said...

tahniah2.... ms pepaya... ko mmg gilos...ahaks

C!kPuanMuda said...

thanks laling ;)