Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 7, 2009

Fakta rawak lagi...

Memandangkan tag yg aku dah pass pada Iszan telah dipulangkan semula, aku terima dgn hati yg sgt stress terbuka. Owh, Erna juga telah menge'tag' aku dgn tag yg sama. So, mak combine jek laa jadi satu eh.. Tp mak rajin nak tulis fakta rawak je hokeh! Perasan mcm ramai sgt laa yg nak tau fakta aku tuh.. Ekeke.. Er, yg lain tu kira halal laa ek.. ;)


Lagi, fakta rawak tentang saya:-

  1. FYI, cuti tahun saya utk tahun ini hanya 3 hari.. ;)


  2. Saya kini sedang strive harder utk meng'grad'kan diri saya?! ;P


  3. Saya kini dlm usaha utk membiasakan Hadif dgn carseat.. Sgt susah hokeh!! Siap dgn adegan nangis sambil mengedik-gedikkan kaki lagi tuh. Tp pagi ni seems like he's ok pulak sbb kat tgn dia ada pegang roti & mulut pon non-stop ngunyah.. Ngee ;)


  4. I'm new in digiscrapping.. Sebenarnye minat nak try buat dah lama. Tp baru skrg, saya 'terasa' nak download ape yg patut. Ala, budak baru belajar.. Baru nak jinak-jinak..!


  5. Saya sukeerrr mkn roti. Dan, kegemaran ini tanpa disangka telah 'terturun' kpd anak saya, Hadif. Tak pasal-pasal Hadif mendapat gelaran 'Bai roti' disebabkan minatnya yg terlampau terhadap roti!


  6. Dulu, masa kecik saya seorang yg kuat merajuk.. Skrg, pon masih suka merajuk wlpon tidak se'kuat' dolu-dolu.. ;P


  7. Saya sgt-sgt menghargai persahabatan.. Be it in real life ataupon persahabatan alam siber.. Most of my friends now, kenal di alam siber je..


  8. Lately, saya seakan terpanggil utk mencuba membuat tudung DIY. Itupon sebab saya terpengaruh dgn beberapa blog kengkawan yg telah pon menayangkan hasil kerja tgn mereka. Is this some sort of 'the sign'?!;P



Maka, settle sudah hutang tag saya hokeh! Dgn ini, saya terasa nak panjangkan tag ini kepada Marsha.. Memandangkan ko blom penah buat, ko kenalah buat semua mcm yg ni ok.. Jgn ngelat haa.. ;P

5 comments:

Marsha~ said...

yay!!.. cet! tag aku time aku tgh bz.. takpe, aku pembahagi masa yang BAIK.. kihkih

isz_3707 said...

macam xsiap je tag ko tu..aku rasa panjang lagi..ko yg ngelattttttt

Erna said...

wuitss! apesal 3 hari je cuti??? baru awal tahun beb!

pinkytoe said...

oit...aku pun pemakai tudung ala-ala chipsmore. takpe buat aje. pakai tak pakai lain citer. nanti sampai seru, straight sarung je.

arina said...

kahkahkahkahkahkah!

tak tahan yang tang no 1 tu....!!!