Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 6, 2009

Leave

Atas belas ihsan bos tersayang, maka dgn sukacitanya aku maklumkan bahawa utk tahun ini, tahun 2009, I'm entitle only 3 days for my annual leave. Thank you bos!!

Apart from that, we (me & my bos - buleh?! ;P) has agreed to deduct MY -2.5 days leave from MY salary. Muahahaha.. Padan muka aku! And, that will clear all my hutang cuti etc. Hihihi.. ;)

Mesti korang tak paham mcm mana annual leave aku boleh jadi lintang-pukang kan.. Takpe, let it be.. Aku pon malas nak coretkan di sini, di blog tersayang aku nih.. Sendiri buat, sendiri tanggung laa.. ;P

Maka, sekali lagi aku nak ingatkan kepada DIRI AKU SENDIRI yg cuti tahun ko HANYA 3 HARI SHJ NOK!! Jgn gatal-gatal nak bercoti-coti lagi eh.. Unless, ko sanggup di potong gaji.. Ngeh ngeh ngeh..

Sekian, untuk makluman!

6 comments:

Mummy HnH@arnie said...

Aku tau kenapaaa.... ngeh ngeh ngeh...

Sbb, tahun lepas cuti ko minus kan? -13 ke -17 ke? tol tak? :p

Yan said...

bukan ke kau nak jadi ratu MC tahun ni? kekeke

pinkytoe said...

oi...kalau cuti minus ni HR salah kira, bukan salah kita la..aku penahgaduh pasai ni aku mennag..haha..win-win la kononnya. eh..aku dah buat tag 16 perkara tu kira anggap ajela tag 8 perkara ni termasuk dlm tu. Nak suh aku link link ni memang la den tak pandai. nanti aku nuntut kat cik yan

Qaseh said...

uikss..apasal 3 ari jek...

Marsha~ said...

ciputnyeeeeeeeee coti kau nyah??! kalau aku, menangis tak berlagu wooooo

Mama Adib said...

keh keh boleh ke bertahan 3 hari untuk setahun

takpe aku nominate ko awal2 jadi Ratu MC