Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 13, 2009

Google image tag!

I'm back, after 2days MC.. Ekeke.. Okeh, aku nak mulakan blogging ritual (pinjam sat no Cik Mimielola ;P) hari ini dgn menjawab tag kawan-kawan. Mula-mula aku di tag oleh Rizza. Then bila aktiviti blog-hop semakin mengganas rancak, eah eah, ramai pulak yg tag aku dgn tag yg sama. Antara yg aku perasan adalah Erna, Sufira & Iszan (ada sapa-sapa lagi?!). Terima kasih laa kawan-kawab atas tag yg sgt interesting ini.. *winkk* *winkk*


The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people.



I am..
Kahkahkah! Sungguh tak ku sangka kuar pulak gambar nih.. ;P


I really want to go to...



My favourite place...



My favourite thing...



My fav Drink...



My fav food...



My fav colour....



I live in...



I was born in...



My school/college...



My fav story...



My hobby...
Yg ini pon satu lagik.. 'Unsangkarable' btol kan.. Cuba teka, hat gambaq paling besaq tu gambaq sapa?! Ekekeke ;)


I wish...




Aku tak nak tag sesape.. Tp klu ada yg berbesar hati nak buat, jgn malu jgn segan.. ;)




Note: Rasanya ada 2 lagi tag yg terperam, tag kiddies (by Cik Ely) & handwriting (by Cik Zety).. Ekeke.. Sabar ye kawan-kawan, akan ku usahakan ASAP okeh.. ;)

3 comments:

madamoiselleczar said...

erkh! serams mak baca komen di atas ittew...ngaaaaaaaaa

Marsha~ said...

aku beli online kat snuggbaby.com RM180 aje.. :D

zatul said...

uihhh, gambo kat atas tu cam kenal jer..awak gatherring dengan mama225 yer..kim salam kat farah yer...