Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 5, 2009

NEW Hadif ;)

I've been thinking to settle my tag debt. Ada 3 lagik nih klu tak silap aku. Tp cari punya cari tak jumpa pulak thumbdrive kesayangan haku tuh. Buku kesihatan budak ber-2 tu pon asyik laa mak lupa nak bawak. Klu tak, boleh laa aku settlekan 1-2tag oleh kawan-kawan terchenta.. ;P

Last 2 weeks, me & Hubs bawak Hadif gi gunting rambut. Actually, more tu 'mesin' his hair sbb tak gunakan gunting langsung pon hokeh.. ;P Senang btol memesin rambut si Hadif nih. Sepanjang sesi mesin rambut, Hadif elok je dok dlm pelukan Hubby. Siap sengih-sengih manje lagi.. Mama & kakak Dhea plak excited lebih.. Sambil tu mama sempat laa snap, snap & snap pict. Hadif dari pelbagai angle. Sampai flat bateri henpon Hubby ku kerjakan.. Ahaks!

Since mama tak dpt nak upload lagi gambar-gambar yg telah disnap menggunakan henpon Hubby, kita layan dulu gambar drp henpon mama ek.. Ini adalah kali ke-2 kami meng'operasi' rambut si Hadif nih. 1st time was after his majlis potong jambul, pon di kedai yg sama jugak.. Actually, kedai ni adalah kedai favourite Hubby.. ;)




Rambut si Hadif ni halusss sgt.. Pastu sikit.. Tapi since baby tak penah pulak kena 'cukur bantal' ke hape.. Tumbuh elok je, takde la setompok sini setompok sana.. Tang jambul tu mak tak tahan.. Kehkehkeh! ;)




Presenting Hadif NEW hairstyle.... Bulat je kepala Hadif kan.. Amacam, sesuaii tak?! Ngeh ngeh ngeh.. ;P Right after sesi mesin rambut, si kakak Dhea terus menggelarkan adiknya 'Mat Rempit'. Apekah?! *LOL*




Note: Nanti later aku upload laa gambar-gambar yg lain tu ek.. Saje nak share dgn korang.. ;P

6 comments:

madamoiselleczar said...

ihiks...sabar je la dgn kakak Dhea...kesian si adik Hadif digelar Mat Rempit! kah kah kah..ya ampon!

si Alia rambut kena `makan bantal'..so kat belakang mmg botak tegar seyh...huhuhu

mamaDhea said...

za,
tu laa pasal.. aku masa 1st dgr dhea ckp mat rempit tu mcm terkezuttt.. kahkahkah!

anak-anak aku tak penah pulak kena 'makan bantal'.. tp pesen rambut sama jek, halus & nipis..

isz_3707 said...

haha..tomeinya botak!

Yan said...

comelnya botak!

mak tak dapat bayang Zeri botak.. kekeke.. apapun, dia mmg cukur bantal dulu..

::Umi Sufira:: said...

Nampak lebih bulat bila botak. Chummel!!

mrs noba said...

huh?botak terus??
keh keh...