Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, December 9, 2008

Kepulangan yg dinanti!

Akhirnya.......









After almost 2 months 'ditinggalkan', anak-anak (dan maknyer skali) dpt berkumpul & bergurau senda (or is it lebih kpd "berkuntau" ;P) bersama-sama ayah yg dirindui... ;)

Aku terharu & sebak bila melihat telatah anak-anak bersama Hubby. Sesungguhnya, mereka amat merindui sang ayah. Dan, ayah juga begitu.

Dhea, sejak ketemu ayah mcm 'kacang lupakan kulit'. Hadif tak kurang juga. But, since HANYA mama yg boleh mengenyangkan perut Hadif dgn 'nenen' he dare not to 'berpaling tadah' kots. Hahaha... Lucky me... ;)




Note: Sesungguhnyer mak jeles bila anak-anak asyik dok 'hurung' ayah aje tau.. Bak kata Ealyie, dah mcm gula laa pulak hubby mak tuh.. Huhuhu...

12 comments:

mrs noba said...

hehehe..tu memang kuntau sebenar tuh!
siap naik kaki sumer bagai!

Yan said...

pergh.. kalau kena bagi maksud berkuntau, ni kira expression yg tepat la ni.. kakaka..

mamaDhea said...

mrs. noba & cik yan,

kahkahkah!

btol laa tuh berkuntau kan cik yan kan.. ekekeke.. tetiba td teringat kat cik yan yg selalu dok berkuntau dgn 3org hero..

sya punya kuntau lain versi.. sorang heroin, sorang hero.. ekekeke..

arina said...

hahahah! seronoknya tengok anak beranak nih! alhamdulillah dah selamat semuanya ?

selamat berkuntau sokmo!

fauzi-maya said...

berkuntau ye..kekkekek... lame tak dgr cer..aper cer ko? hehe

madamoiselleczar said...

ihiks....tergambar kesonokkan anak2! ala beb...daytime sang ayah tu anak2 yg punyer..tp nightime, sang ayah tu hang la yg punyer! kan? kan? kan? ngeeee...

Marsha~ said...

heheh.. jeles nyah? turn kau akan tiba juga di saat anak2 dah tidooooo... masa tu barulah boleh ehem ehem.. kuikuikui

mamaDhea said...

maya,
aku mcm ni laa.. sama je seperti dlu.. auww! :D

ko tuh ape cer?? lame btol menyepi..


za & marsha,
hamboi hamboi hamboi.....

bkn main seronot lg korang menyakat aku yerr... ceit! ;P

wanie said...

berkuntau..lama tak dgr perkataan tu...anak2 rindu ngan ayah nye...tu yg tak bagi can kat mama nye nak bermesra2 ngan ayah diorang tu..hehehe

.:chEyaNtie:. said...

mamanyer punyer turn malem laaaaaaaaaaaaaa isk isk isk..paham2 ajer ler kikiki

farah225 said...

amboiiii..sonok hadif n dhea yer.weh anak2 aku pon mcm tu jugak tiap kali abah dia balik.so mama dia horay2 la buleh relax.heheehehe.
iyerla sya,ko jgn jeles2 ngn budak2 tu.giliran ko akan tiba jugak.hahahaahahah.

CT said...

waaaaaaaa....kuntau ke wrestling?? hehehehe...nyway...mesti kids happy banget kan...