Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 15, 2008

Err...

Aku sebenarnyer, drp semlm lagi excited nak mem'blog'. Bkn ape, saje nak share something pasal anak teruna ku Hadif Irfan itu. Hehehe.. Yg tak bestnyer, henpon aku tertinggal pulak harini. So, tak dpt laa nk upload gambar-gambar Hadif.

Okeh, sebenarnye harini genap Hadif Irfan 8 bln. Dan, sepatutnya pg td aku kena bawak Hadif utk check-up kat KD, Kangkar Tebrau. Tp mak lupa nyah!! Hahaha... So, Rabu je laa kami bawak Hadif check-up. Takpe, mak dah inform misi kat KD & diorang tak kisah punya. Janji dtg check-up..



*

*

*

*

*

*

*




Aku ada problem ni kawan-kawan. Nak citer ke tanak eh?! Malu plak nak citer, tp takpe laa ek. Aku citer je laaa..... Ngee :D

Begini kawan-kawan.... Pg td, aku rasa denyut-denyut kat aereola B kanan aku. Bila aku belek-belek, ada ketulan kecik sebesar lebih kurang guli gitu laa. Bila picit, sakit seyy... Patutlah semlm, masa Hadif nenen aku rasa sakit. Aku ingatkan si Hadif yg sudah bergigi 3 itu yg mengeget. Huhuhu..

Td masa pumping pon aku rasa sakit yg amat. Mcm nak nangis tahan sakit. Pastu hasil B belah kanan sgt kurang sedangkan B rasa mcm bengkak tak hengat. Tp alhamdulillah, B belah kiri dpt memg'cover' jumlah hasil ebm utk harini. Penuh jugaklah sebotol. :)

Nampak gayanya harus aku menyegerakan check-up B nih. Tp segan pulak sbb gynae aku selalu pegi tu lelaki. Hmm... Takpon, aku try tanye misi kat KD Rabu nanti ke?! Alang-alang bawak Hadif check-up...




Note: Esok je laa yer aku update pasal Hadif Irfan. ;)

1 comment:

Our Dreams Of Life said...

isk..mamadhea...dah pegi check ke?risau gak kalo ada ketulan camtuh