Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, November 21, 2008

Mak yg seriau

Beberapa harini aku seriau nak blog-hoping. Ekekeke.. Almaklum, hutang tag ade lg 2 tak terbuat.. Sabar ye kawan-kawan..

Bila sorang blog reader aku meninggalkan commentnyer di entry yg ini, aku tak tunggu lame. Terus terjah. Yeay!! Aku dpt award laa.. Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kepada Sayangibu aka Intan dan juga Ummilna aka Kak Ina. Award apekah itu??














Tadaaaa......




Dgn entry yg merapu-rapu & ntah-ape-ape-lagi-ntah, rasanya tak layak utk dpt Best Blogger Award 2008/2009 nih. Apepon terima kasih diucapkan kepada pembaca-pembaca yg budiman kerana sudi juga singgah di sini. Kepada yg telah sms, jasamu ku kenang. Teruskan support anda! Wakakakaka.... Mula dah aku nak merapu....

Seterusnya.... Kepada blog readers .D.H.E.A.S.Y.A., sila naik ke atas pentas utk mengambil award anda! :D

5 comments:

::Umi Sufira:: said...

Isha, mana pentasnya? Saya nak naik nih. Tak nampak pon pentas!!

mamaDhea said...

mimi,

para "pengambil" award mestilah seorang yg kuat berangan & beriamginasi.. baru bole nampak pentasnyer.. hahahaha

Mrs. H said...

Sist isha, saya tak sangka walaupun baru aje berkecimpung dlm arena memblogging ini tapi dah dapat award.. uhuhuhuh.. sambil buat ala2 kipas muka tahan nangis.. hahaha!

NuRuL DhiA said...

ku bayangkan naik pentas ambil award ala2 mase konvo dulu2...huhuhu
tp kali ni naik pentas sambil dukung Hafeez, wah..hover imagin plak..kehkeh

mamaDhea said...

Mrs. H,
syahdu ka dpt award? kahkahkah


Dhia,
takpe hover.. boleh aje.. nak angkut husband skali naik atas pentas pun bule.. :D