Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, July 2, 2007

My 2** Birthday!

Today is my Twenty-Sixth Birthday! Ecehhh, punya laa cover kat title blog, tp tulih gak. Yeee.. dah 26 thn dah aku. Waaaaa... Lagi 4 thn I'll reach the BIG 3.. Hahaha.. Kunun beso, tp bdn aku gitu gak. Pe'el aku? Ntah, ade yg kate same gak cam dolu², masih cam bdk². Klu lain pon, mungkin sbb aku dah jadik MAMA la kots.

Hubby aku pg td kelam kabut bersiap nak gi keje. Aku plak dgn lemah longlainya bgn bersiap gak ler. Sebenarnya aku tak ingat pon arini birthday aku. So, pg td masa Hubby kiss dahi seblom dia gi keje tu, aku takde ler expect pape pon dr dia. Lepas aku hantar dhea, baru laa aku perasan yg hari ini 2HB JULAI... Goshh! Birthday sendiri pon aku lupa.

Actually, arini aku malas sgt nak gi keje. Semlm mlm, dlm kul 8 cenggitu kitorang baru sampai drp KL. So, bdn mmg letih lagi laa. We (all of us, without my Hubby) went to KL on Saturday afternoon. Bertolak dlm kul 1pm gitu & reached KL on 5pm. It's for my cousin kenduri arwah. Hari ke-7. Nak dijadikan cerita, the 1st & last time aku jumpa cousin aku ni ialah pd 16th/17th June 2007. Seblom tu kami mmg tak pernah bersua muka langsung. Tu yg terkejut tu bila aku dikhabarkan yg sepupu aku tu meninggal dunia minggu lepas akibat kanser paru-paru. ERK! Bila dgr/sebut KANSER je kita dah rasa gerun kan...

OK, back to my birthday story..

Aku takde plan nak buat pape. Mood nak celebrate pon takde. Tgh mood penat skang nih. Tapi aku terasa-rasa nak mkn pizza. Erm, nampaknya aku kena pegi sensorang laa. Adik aku pon takde umah. Kay laa, choww dulu nak gi pekena pizza..... ;)

Once again, HAPPY BIRTHDAY TO ME......!

**Thanks to my frens for all the wishes...Thanks A LOT! Semoga aku dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan & dilimpahi dgn keberkatan-NYA dlm hidup aku & keluarga serta sahabat² tersayang... AMIN.

4 comments:

rizza said...

Happy B'day mamadhea
semoga sihat, cergas, panjang usia , n leh bf dhea hingga 2 tahun...ok
take care!!

Fid said...

happy birthday

madamoiselleczar said...

ampon!!!!!!!!!!!! aku dah lama tak online internet ni..tu yg tak dtg jenguk tuh!!! btw,dear u my pren..happy belated birthday...may Allah will always bless u with all the loves in this world! cheers...

Sya said...

hehehe.. tenkiu laa korang sume..
tenkiu byk² kay...... ;)