Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 25, 2008

Selamat Hari Raya Semua!



Tak sangka aku dpt kad raya. Ini laa kad raya pertama aku thn ni! Hahaha... Wlpn sekadar dlm blog, really appreciate it frens! Teringat plak aku, thn ni dah masuk 3 thn aku tak pos kad raya pd kengkawan. Bkn tanak pos, tp masa tak mengizinkan..

Btw, yg aku paling tak sangka... Aku dpt kad raya ni drp org yg aku kenal drp forum fav. aku tu je, Mommy HnH & Ummi Sufira.. 2 org skaligus (wlpon Mommy HnH tak tulis nama aku.. hahaha ;P), tp satu entry jek laa eh.. Hahaha..

Selain kad raya, ade jugak duit raya.. Heee.. Bestnyer klu btol mama dpt duit raya byk tu.. Enjoyyyy...



Err... Nak kena pass jugak ke?? Hee.. Kepada blog readers ku, sila laa amik kad raya & duit raya seperti di atas ek..


Selamat Ber'aidilfitri kepada semua bloggers! ;)

Mohon ampun & maaf atas segala kesilapan sepanjang Sya berblogging...



Oh ye.. Nak selit Tag Ramadhan oleh cik Zety.. Here it goes..


Zety Zin ; mamaDhea


1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Lanjutkan tags ini minimal ke 5 blogger muslim yang anda kenal. Jangan lupa tinggalkan komentar pada blog mereka
3. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tags

Catatan:Yang mendapatkan tags ini hanya untuk blogger muslim.




Aku dengan besar hati nya, ingin memberi tag ini kepada...
Ealyie, Mama Adib, Lovebaby, Erna, Mimielola

Semoga kita sama-sama "bersinar" di Ramadhan ini & Ramadhan² yg akan dtg... Insyaallah ;)


7 comments:

mimielola said...

Aku dah buat ;).
Thanks ya, tag aku!

mamaDhea said...

hihi.. welkam welkam..

Mummy HnH said...

hahah, walaupon tak mention nama, mmg ikhlas nak bagi tau... seb baik mamadhea memahami.. hihih..

Fid said...

hahhaa
aku blom buat
aku ada hutang 2 tag ni nanti aku buat
mak busy la nyah...

mamaDhea said...

Mommy HnH,
kite mmg memahami... ngee ;)

fid,
takpe takpe.. pelan-pelan kayuh naa.. tp hutang ttp kena byr tau! ;P

MAMA ADIB said...

adoi laa

mak memang lembab skit bab bab gini...kui kui kui

awatla ku cuba copy tak keluar gambo bersinar tuh..lagi satu teringin jg nak letak pitih RM100 tu kat blog

anyway TQ laa Mamadhea..

MAMA ADIB said...

sha

salam aidil fitri
maaf di pinta andai terposting / terlanjur kata sepanjang kenal di maya