Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 10, 2008

1 hari 2 kelahiran

Isnin aritu, tengahari, kami "seofis" dpt satu berita.....

Salah sorang ofismate aku (dia sorang je pon yg preggy ;P) dah selamat melahirkan baby boy.. Kat HSI (tempat aku bersalin gak nih ;)), kul 1.45ptg.. Awal 11 hari, EDD supposed on 19th Sept.. Alhamdulillah, selamat juga akhirnya..

Ini laa dia Wan Ashraf Albar...



Pastu mlmnyer pulak, tak ingat kul bape, aku dpt pulak sms mengatakan Madam Za @ Momidanial juga telah selamat melahirkan baby gurl kat Az-Zahra.. Kul 7mlm masuk labour room, kul 7.25mlm dah selamat! Alhamdulillah... Khabarnyer Za ni dah overdue sehari.. So, kena induce laa..

Lil' Princess in Madam Za's family...



Congratulation utk kedua-dua mommies!

Cantekk je kan birthdate babies diorang nih.. 08/09/08.. Ofismate aku ni 1st-time-mom while Madam Za sepasang oredi.. Mesti Danial sukeee dpt adik "fomfuan" kan...

So, selamat berpantang ye kawan-kawan ku.. Kasi slimmm balik itu pewott hokeyy... ;)

6 comments:

Yan said...

thanks for sharing the pics :)

Mynie said...

kebetulan a family friend pun baru bersalin day before yesterday, pun kasi nama anak - ashraf. adakah ashraf is the next nama popular? ;p
saya linkkan awak, ye? thx.

marsha said...

sukanya aku dgn baby baru lahir... wangi sangat

mimielola said...

Ya, thank you for sharing the pic. Comel!!!

"Jedi Hopeful" is the ambitious young lady.... said...

ish..suka sgt tgk wajah newborn..sweet sgt rasanya..tenang aje..tgk dia tido..rasa nak tido gak...

farah225 said...

comelnya adik daniel:)