Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

HAPPY BABY CONTEST *Sticky Entry*

This entry will be sticky until 17th January 2011 for personal purpose. Please scroll down for new entry (if any). Thanks! ;)


Jom join! Sebelum tu meh tengok apekah syarat2 utama contest ini.. ;)


1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan mempunyai alamat di Malaysia.
Saya ada belog. So, bolehlah join! ;)


2. Mesti jadi follower OurdreamsOfLife dan MyLittleWonder
Done! :)


3. Buat entry pasal GA ini dengan tajuk 'HAPPY BABY CONTEST'.
Done! :)


4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang berumur di antara

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011


.:: Muhammad Emir Ziqri ::.
.:: 13hb Mac 2010 ::.

Si kecik comey lotey ni memang suka tayang gigi kapak dia lately.. Geram mak!


Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011


.:: Muhammad Hadif Irfan ::.
.:: 14hb April 2008 ::.

Abg Hadif yg encem happy giler dapat makan kat Kepsi. Nak2 plak acik An yg blanje seme. Laaaagik laa happy. ;)


beserta details seperti :
NAMA ANAK, NAMA IBU dan TARIKH LAHIR ANAK
dengan temanya 'HAPPY'..takmo gambar nangis²yek.


Mak kepada 2 budak tomey ni mestilah ai kan takkan u'olls pulak.. :P Nama ai adalah Sya Samkani. Aci tak letak nama singkat2 nih? :D


Okeh, done! :)


5. Copy dan letak gambar banner di atas di dalam entry anda bersama backlinknya (kalau nak letak kat sidebar pun boleh..tak diwajibkan).


Done! :)


6. Tag seberapa ramai kawan yang anda kehendaki (minimum 1 orang).

Ealyie
Cikgu Intan
Marsha
Madam Za
Aida aka Nelcy


Cukup2 laa tuh.. Done! ;)


7. Boleh tinggalkan komen beserta link kat blog OurDreamsOfLife atau Contest.
Will do Done! ;)


8. Closing date : 17 Januari 2011 05.00pm
Seminggu lagik. Cepat! Cepat! :D

9. Keputusan adalah muktamad.
Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. :P


Nak tengok hadiah pulak? Sila klik sini ek.. :P




7 comments:

Ina Hashim said...

salam sya,

thanx for joining...gud luck ya!

mamaDhea said...

tenkiu! tenkiu! ;)

madamoiselleczar said...

ok..ok..noted. bagi aku cari right timing nak buek ni yo :p

mamaDhea said...

cepat babe.. ada lagik 5 hari jek nih.. ;)

kakyong said...

amboi.. hepinya anak2 ni... gud luck...

mamaDhea said...

tenkiu kak! ;)

Ina Hashim said...

mamaDhea,

akak xleh nak copy both piccas kat atas tu..maybe button disabled..tolong emelkan piccas di atas tu pd akak ASAP ye : hezlinahashim@yahoo.com

thanks