Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 24, 2011

Gara-gara 12k!

Tetiba ramai plak opismate datang tanya haku pasal isu blogging dpt income 12k (ape tajuk sebenar dlm sokkabar ek?), macam laa haku yg dpt income banyak tu kan.. :P


Sudahnya, mak tunjukkan aje blog yg dimaksudkan oleh sokkabar itu, blog KakRed kan kan. :D


Dah laa tue, siap mintak tips mcm mana nak dapat 12k. Tips breastfeeding ado laa, nak? Kahkahkah! Sabau je la ngan korang2 ni tau.. :P


Bila dengar org dpt income 12k, dan dan laa nak buat blog jugak. Ingat sehari dua bley dpt 12k? Harus membanting tulang 4kerat jugok ok klu nak dapat 12k tue. Btol tak KakRed?


Korang blaja dulu camne nak register blog, then baru google tips untuk dapat income 12k tue ek. Itupon bukan google kat sini, pi kelebek sesatu entry2 kat blog KakRed sana. :P


Gud luck guys!




8 comments:

rohaadam said...

Me too,pagi2 masuk ofis depa duk kecoh pasal 12K tu....masing2 dok semangat nak create blog.hihihi..
virus gak 12K tu erk.

mamaDhea said...

haaa, tu laa kan.. tak pasal kantoi sya ade blog.. tak suka sgt opismate baca blog ni.. org luar baca takpe.. haha..

madamoiselleczar said...

hihihihi...aku lagi laaaa...member aku sorang ni propa tak hengat..dia habaq kat aku minah tu dpt satu juta ringgit buleh?? aku siap ckp dia penipu lagik! mmg sah dia tipu...propaganda..sebenarnyer 12k je :p

mamaDhea said...

ahahaha.. tertipu ko nyah.. klu baca tajuk berita pon boleh konpius sebenonyer..

Zety Zin said...

dia 12k. mak? RM12 sebulan pun belum tentu nyah! hahahaha!

mamaDhea said...

zety, sama laa kita.. hihi.. dok dendiam sudeyy :P

Madam Sooyaree said...

Salam perkenalan,
Suka baca blog you, kita tumpang link k

mamaDhea said...

salam perkenalan jugee.. :)