I baked this. /sweat
Lorekkan hentam keromo. Kaedahnya? Mak tiru gayabebas Cikgu Intan. Kata perkakas tak cukup, kan.. :P
Loyang ni tak tau saiz baper. Tapi memang agak besar laa jugak. Diimport beli khas drp kedai apek kat Kluang nun. :D
Verdict? Simply marvelous bebeh. /blur
MCB terbaekkk! Kejap2 dok pegi dapomengendap bukak petiais. :D
Nak cuba? Klik sini untuk resepisebab mak malas nak tepek. Gracias to TTM kerana sudi berkongsi resepi wlpon kek yang dia buat bantat. :D
Oh ye, mak terpaksa tambah another 10mins untuk bagi lapisan cheese tu btol2 masak. Tak confident pulak bila tengok lapisan cheese masih nampak berkilatdan fragile. Almaklum, oven pon versi klasik. ;)
Lorekkan hentam keromo. Kaedahnya? Mak tiru gaya
Loyang ni tak tau saiz baper. Tapi memang agak besar laa jugak. Di
Verdict? Simply marvelous bebeh. /blur
MCB terbaekkk! Kejap2 dok pegi dapo
Nak cuba? Klik sini untuk resepi
Oh ye, mak terpaksa tambah another 10mins untuk bagi lapisan cheese tu btol2 masak. Tak confident pulak bila tengok lapisan cheese masih nampak berkilat
6 comments:
ahhhh...mmg terbaekkkk nyahhhhhh... a'aaa mmg aku pun bakar extra time sket sbb cheese dia lmbt masak.. tp sedapppppppppp kan bebbbbbb
terbaekkk! ;)
fuyooooo
wow, nampak best..rase nak pegi sekret resepi. anyway, i'm new and can we exchange link. thx!
marsha: fuyyoooo! ;)
mdm BB: hi.. i follow u.. ;)
Tetiba mak teringinnnn...
kali ni wat betul2 cheese la..bukan cheese olok2..baru tak bantat..lagi boleh eksyennn ekekekeke
Post a Comment