Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, September 14, 2009

'Mama, Dhea mimpi...

...Dhea boleh terbang! :D

Aku pon tanye laa kat Dhea sebab tengok dia beriya nak story kisah mimpi dia..

'Dhea terbang macam mana?'

'Macam ni..'

=))

Agak² korang, macam mana laa rupanya Dhea terbang tu ek? Aku dah try google gambar binatang ni terbang, tp tak jumpa laa pulak.. :D


Last but not least, Dhea sempat bertanya satu soalan lagi..

'Mama, atok boleh bertukar tak?'

Satu lagi soalan berunsurkan pengaruh tv.. Hai laa anakku..




2 comments:

lia said...

sengih jer la baca n3 nih.... pengaruh tv mmg kuat sgt sampai budak xsampai 2t pon boleh marah ibu dia nk tukar channel.. xmo tukar, nk ipin&upin.. uhuks...

♥Hernee Nazir♥ said...

hehehe..dhea tngok tv byk sgt ni..hehehe