Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 28, 2009

Puasa ke-7

Diam tak diam, dah seminggu umat Islam berpuasa Ramadhan ek.. Lagi 3minggu dah boleh sambut raya.. Muahahahahaha.. :D

Alhamdulillah, aku masih berpuasa penuh setakat hari ini. Wlpon badan lembek giler esp. waktu pagi sampai ke tghari, aku berjaya jugaklah puasa. Dah 3hari aku muntah² tahap dewa. Sebelum² ni takat loya² dan pening kepala jek.. Semalam ptg, masa nak ke KD Kangkar Tebrau sempat lagi soh Hubby stop keta kat tepi jalan sebab dah tak tahan sgt nak muntah. Habis keluar semua yg aku makan masa sahur..

Harini saja, ntah berapa kali aku dok ulang alik pi toilet. Wlpon toilet tu takde ler jauh mana, tp dgn keadaan aku sekarang ni, klu boleh biarlah toilet tu kat sebelah je ni hah..

Yg peliknya masa shopping kat Param ok laa pulak.. :P




6 comments:

Ana said...

hii salam kenal mama dhea..baca2 blog mimi nampak link mama dhea nie..beuleh tukar2 link x??
napa sampai muntah2 tue?? x sihat yekk??

fauzi-maya said...

ko larat pose sya? perghh..kalau aku, sure melepet duhh..

Mama Adib said...

apa kata ko pindah keja dan rumah kat PaRam tuh, tentu segar bugar

Abrahyn said...

salam....hehehe kita pun dah link awak juga....eh, tak sihat ke?

lia said...

aishh sama la pulak... mmg xlarat segala ms peknen dulu tp bab p window shoping, elok tawau satu MV xde berkutik penat pon ha3..

Marsha~ said...

kau pregnant ke nyah?? berapa minggu dah?? woaaaaaaaaaaaaaahhhh.. syoknyeee..