Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 18, 2009

Still here..

...cover my kelik sekejap. Sepatutnya dah balik dah ni. Tapi, takpelah.. This time aku tolong dia. Mana tau esok² aku perlukan bantuan dia pulak kan.. :D

Harini havoc satu ofis sebab ada downtime yg tak disangka². Kesian aku tgk budak² application, sampai tak sempat lunch. Baru tadi kul 5+pm diorang nak kuar lunch dan terus balik. Kali ni downtime lama giler. Start jadi kul 12+pm gitu saaaaaaaaaaampailah kul 4.30+pm tadi baru dpt resolved. Aku lunch pon kul 3pm. Eh, tp mmg boleh dikatakan hari² pon aku lunch lambat.. :D

Malam ni nak makan ape eh? Lately aku mmg takde selera nak makan. Yg paling boleh masuk tekak aku saat ni hanyalah...





Yerr, aku tau tak elok makan maggi selalu.. Esp. preggy moms kan.. Tp, dah itu je yg boleh masuk dgn selamatnya ke tekak dan perut aku setakat ni.. Camno tu? Ada idea tak kengkawan?

Harini pon badan aku tak berapa sihat. Nak sendawa mcm tak lepas².. Actually, dah beberapa hari aku rasa senak dada. Ala² sakit ulu hati gitu laa.. Then, malam² sesak nafas mcm org semput. Time Hubby ada, boleh laa dia tolong sapu² vicks seme.. Last 2 nite pon Hubby ada tolong urut² sampaikan dia yg sendawa sakan.. :D

Ok laa kengkawan, my kelik dah balik drp solat. So, aku pon nak log off dah nie..

/bye




8 comments:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

i dulu pernah mengidam time preggy, teringin sgt nak makan meggi asam laksa. lepas dpt rasa tu sekali, dah cam taknak dah sampai now. now mmg betul makan maggi as makanan emergency.

Zuhaini said...

hihi.. x masam ke..? :)

knv said...

woih! kabare? lama tak dengar cite? :P

Hanz said...

Salam Sha...lama x dengor khabar berita..betul ker u preggie? Tahniah kalau iya, sorry me lambat keretapi..do take care!

Marsha~ said...

perghhh.. lama gila kau tak update blog ek?? ape kes??

~FARAH~ said...

saya dulu pun time preggy lalu makan megi je...
nasik tak lalu langsung...:P

jemput ke blog saya..
www.myangels-love.blogspot.com

fauzi-maya said...

makan selagik buleh masuk ke tekak tuh..heheh...

mamaDhea said...

mama-miya,
saya mmg jaaaaarang sgt makan megi nih.. tak kira laa perisa apepon.. tp laa ni, itu jek yg mampu ditelan dgn selamat.. huhu..

zuhaini,
sebab masam ler kot saya suka.. :D

knv,
woi jugak.. ahaha.. buleh gitu.. :P

hanz,
betullah tue.. mekasihh! :D

marsha,
hihi.. rindu kat besan ker menantu? :P

farah,
hai.. tu laa kan.. time preggy ni macam2 ada.. :D

maya,
tau takperrr.. :P