Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 14, 2009

A confession

Rasanya ada yg dah sedia maklum keadaan aku sekarang, kan? No?

Ok laa.. Ni nak confess satu perkara.. :D Actually, now



Lilypie Pregnancy tickers



/blush

Haaaaaaaaaaaaaa.. Sila jgn tanye pape eh.. Mak blom ready nak menjawab segala pertanyaan.. :P Tapi, silalah ucapkan tahniah yer.. :D

Sama seperti 2 kehamilan aku seblm ni, 1st trimester mmg sgt² menguji ketahanan diri aku.. Dgn mabuk, loya, muntah² bagai.. Susu aku pon makin drop. Tak pernah² aku pam dpt dasar² botol je, tp kalini ntah berapa kali dah aku pam, itulah jugak amaun yg aku dpt. Bila tgk susu tu, terus teringat kat CY..

Paling kesian dekat Hadif laa.. Terkulat² dia telan FM. Sepanjang hari resah mcm tak puas nyusu. Padahal kak Su dah bancuh lebih drp yg dia selalu consume SI. Dah seminggu dah ni. Korang doakan²lah aku yer..

Kat rumah pon Hadif tak nak sgt dgn aku melainkan time dia nak nenen. Sedih mak woo.. Susah btol nak dpt cuddle dia skrg ni. Asyik² Aaaaaayah je la..

/XD

Tp, takpelah kot.. Mak pasrah je laa.. At least, aku dpt rehat lebih sikit.. Kan kan.. /wahaha

Ok laa korang.. Sejak akhir² ni aku takde mood nak berblog.. Till then..




16 comments:

CY3.5 said...

wah wah wah.. dah lama tak update.. sekali kuar 2 posting terus :)

congratulations! mak dulu bf sampai preggy 3 bulan+ je.. menjelang bulan ke-4 terus takde hasil.. (faedah mempunyai blog :P )

i read somewhere by 20 weeks production dah yilek.. pasal body nak ready utk next baby.. wallahualam.

ar.nie said...

Congrats beb! ;)
Insya Allah, murah rezeki korang sekeluarga...

BTW, Hadiff minum FM aper? Tak susah kah masa mula2 nak introduce FM ari tue? Sajer tanya sbb kot2 ko ader apa2 secret tips. Ngeee... Aku sampai laa nie, failed lg nak ajar Humaira minum fresh milk.. Haih.

mast@work said...

waaahhh.. sonyap2 dah 10w tu.. congratulation sya.. rileks banyak2 ye..

::Umi Sufira:: said...

Congrats beb! Patutlah senyap sunyi..mabuk2an rupanya....

dah tertinggal dah aku ni..ko dah nak masuk 3..aiseh!kekke..
OK take care!

isz_3707 said...

kongratulasi nyah

Umi Nawfal said...

congrats!!! ah.. sukanya dengar berita org preknen!!

asmaa said...

tahniah....
banyak berehat yer...dan mkn berkhasiat ....

Sayang.Ibu said...

congrats nyahhhh... ni nama diam2 berisi..;)

rizza said...

tahniah!!

fauzi-maya said...

woiii...aku tak tau pun... kekek.. ok2 tahniah bebeh.. bile due? take care tau..

Dayah said...

no. 3 is coming yeee...
congrats Sya...

Fid said...

tahniahhh....

Lady Qay said...

tahniah sya...hope sumenya akan ok....tak brni nak kata apa sb skrg pun dalam debar menanti kabar...hahaha

Zety Zin said...

adoi macamana mak boleh terlepas berita penting nih??? macamana? macamana? oh mungkin kerana mak cuti jumaat lepas.

tahniah diucapkan!! saya punya projek no 3 insyaallah tahun depan kot :P

mirah said...

Tahniah sya! Moga dipermudahkan segala urusan tu..

wannorashikin said...

Tahniah.
Wan dulu dapat bf najwa sampailah deliver najla. So far ok cuma nipple pedih sikit.Pepun take care