Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 14, 2009

Kisah coklat saya

Tagged by US. Mekasih nyah! Rindu kat mak yer.. :P

1. Kek Coklat kegemaran anda?
Ape sahaja jenis kek coklat yg sedap.. :D

2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?
Saya suka kek yg basah² sikit..

3. Biskut Coklat kegemaran anda?
Biskut Chipsmore & Mocha (yg packing kaler hijau tue).. :D

4. Coklat bagaimana yang anda suka?
Saya prefer yg plain dan yg ada badam jer..

5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?
Since saya masih jugak tak pandai² buat kek coklat sendiri, klu dah teringin nak makan tu pi laa beli kat kedai kek.. Mana² kedai kek yg menayangkan kek coklat yg menggiurkan, kat situ laa saya beli..

6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?
Rasa lemak² kokonyer.. :D

7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?
Saya jarang beli sebiji ke tak pernah eh? :D Selalu beli slices je.. 1 slice tu biasanya dlm RM4-5..

8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?
Cupcake tak pernah beli lagi sebab kat JB ni takde kenalan yg pandai buat cupcake..


Okeh, tag settle! :)




4 comments:

Nuroll said...

sya,

kak N pun rindu tau. Hopefully sya and bb sihat. :)!

rizza said...

thanks sebeb buat tag ni..

fauzi-maya said...

hmmm..sebut coklat jek, aku dah kecuq ayaq liuq..hehe

nelcyndana said...

la.. hang preggy ke? mana tickernya... congrats yer! aritu kan aku terliur nampak B.A.D. donuts, terus try mmg sodap. harus makan meggi pulak lps ni... aku ni cpt terpengaruh bab mkn2 ni....