Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 7, 2008

Update cuti!

Hehehe.. Nak jugak update blog nih! Tp bkn pasal raya. Gambar tak upload lagi. Plus "mood" blom sampaii.... ;P

Sekadar nak update cuti aku.. Dgn rasminya diumumkan, cuti aku bkn lagi -12. Tp sudah tambah jadik -13. *big grin*

Hahahahahahahaha..... <-- gembira dlm lara... uwaaaaaaa!

Patutnya hari Selasa seblom raya aritu aku keje. Tp sudahnyer, tak pi jugak keje. Maka, bertambahlah balance cuti aku ittewwww...



;P

7 comments:

arina said...

hahahaha! hampeh la sya! tak dapek nak nulong haaa..

tu kira carry forward ke tahun depan ke tuh?

mamaDhea said...

ahakss! sya tak dpt nk menahan diri drp bercuti ari selasanyerr aritu..

kira carry fwd laa tu sis.. cuti thn depan ade 14hari.. tolak 13hari, maka tinggal laa sehari utk thn depan.... kuang3x

Ealyie said...

hahahaha.. termakan hasutan jugak ko ngan sms raya aku ittew..ihiksss.. gilo la wehh.. negative bagai annual leave ko. len kali buat baik sikit ngan akak admin tu ek..

mamaDhea said...

huhuhuhu...

takde maknenyer buat baik ngan admin pon.. coti tetap coti hokeyyy!

nmpknyer thn depan aku laa pekerja paling dedikasi.. ekekeke

Yan said...

biar betul Sya.. pergh.. kira tahun depan hang boleh jadi ratu MC la.. kah kah kah..

mamaDhea said...

cik yan,

ratu MC <---- wakakakakaka

mak suka laa dgn word tuh.. bagus gak idea cik yan nih...

MAMA ADIB said...

tahniah sha...

sekarang ni pun sah2 dah jd Ratu Cuti ha ha..

tp sbnrnya 14 hari mana la cukup..(luahan ni sbb ku pun AL stakat 14 hari jer)