Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 15, 2008

Gambar raya lagi.... :P

Org lain dah habis dah tepek gambar raya. Aku plak baru nak upload.. :P

So, enjoy je laa yek kengkawang kusss... Gambar-gambar ni semua hasil tangkapan menggunakan kamera hp mak je. Mak takde digicam lagik laa.. :D






Dhea seronot menggayakan baju kurung di pagi raya.. Thn ni mama tempahkan 2psg utk Dhea. Sepasang lagi mama tempahkan "Kurung Pahang", same jugak mcm mama punyerr. Almaklumlah, Dhea ni grago sket. So, perlukan baju kurung yg membolehkan dia bergerak bebas. Klu tak, asyik jatuh je laa anak mama ni kang..






Hadif pon tak kurang juga, bergaya sakan dgn baju melayu pemberian owner taska & kopiahnyerr yg besar drp saiz kepala.. Hehehe.. Mama tak plan pon nak belikan Hadif baju melayu sbb fikirkan mcm kesian plak nanti berpanas pakai baju melayu kan.. Tak sangka plak akak Saleha telah membelikan Hadif baju melayu nih. Kopiah mama kirim kat pakcik An, beli last minute di mlm raya memandangkan dah ade baju melayu free. Kebetulan jugak, warna baju tu hampir-hampir sama laa dgn tema kami thn nih... kan kan...






Haaa... Same tak budak berdua nih?? Baju Hadif ade gak laa kan bias-bias merah/pink tu.. Hehehe.. ;P




Hehehehe... Mcm tak ikhlas je nak tepek gambo sekorge ek.. :P




Bila org lain dah siap bertudung, Dhea pon nak bertudung jugek. Makanya, tudung nenek ler jadi sasaran... Soo tambamm laa ini budak.. Pandai plak tuh pilih tudung yg same kaler.. ;)



Okie... Itu aje... Tak larat mak nak tepek semua... :D

7 comments:

arina said...

apsal yang kocik tu baju lain kaler hahahaah!

kiutnya bebudak nih!

mamaDhea said...

hee.. baju free laa sis.. owner taska bg masa last day seblm taska tutup.. tu pasal spesel sket..

::Umi Sufira:: said...

Itulah perasan jugak..yang kecik tu lain kaler..heheh...comelnya hadif.. tembem!!

mamaDhea said...

mimi,

mmg tembem laa ittew bdk.. klu takde sling mmg tak survive lerr nk mendukung...

rizza said...

ala tomei nye....

wanie said...

comel nye dhea pakai tudung tu...

Ms Lola said...

Glamernya Dhea....