Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 21, 2008

Takde idea

Kunun nak update blog. Ada beberapa story yg aku rasa nak tulih. Tp bila login, klik new post, terus blurrr... Takde idea, mana nak mula. Arghhh.. :(

















Sudahnyer... Aku update "eksesori blog" aje laa. Hahahaha.. Yeah! Aku telah berjaya menyemakkan sidebar aku dgn Nuffnang Ads. Itupon selepas ntah berapa kali cuba try test... :D

Blog aku ni kan blog syiok sendiri. Yg membacanyer pon majoriti kenalan alam maya je. Mereka ni aku kenal melalui forum faveret aku tu.. Hehehe..

Dari forum yg satu itu jugak laa aku dpt baaaaaanyakkk blog address. Maka, bertambah pjg laa bloglist aku. Memandangkan harini takde idea nak tulis post baru, maka tgn mak mula laa gigil nak edit itu ini. Bkn edit ape pon. Aku edit blog title korang je. Semua blog title aku sudah tukar kpd id/nickname masing-masing. Ngehngehngeh... Senang sikit aku nak kenal. Sebelum ni pon aku add ikut sukati aje kan.. ;)

Lagi, aku tambah tickers anak-anakku. Mini-tickers je pon. Memula letak kat bottom page, tp skrg sudah tukar letak kat sidebar jugak. Hahahaha.. Makin semak laa sidebar aku tuhhh.. ;P

Hmm, buat ni pon dah setgh hari dah kawan-kawan.. Erm, apelagi nak tambah ek...

OK dah kot?? Ke korang ade suggestion nak tambah pape lagi.. Sila-sila.... ;P

7 comments:

Mummy HnH@arnie said...

hahaha... faham sgt 'perasaan' mu itue... kiter pon slalu raser nak update blog, tp biler bukak dashboard ajer, terus blurr... patuh pi terjah blog org lain... so, blog-hopping from one to another... kihkih...

MAMA ADIB said...

he he cam sama jer..

bila terjah blog org banyak lak cakap.. blog sendiri tak tau nak update apa

mrs noba said...

haha...saya pun pernah gak camtuh!
tapi kadang sehari sampai a few entries...melampau kan? :P

Zety Zin said...

jemput ke blog untuk kutip tag

mimielola said...

Oitttt... bila mau update daaaa

Shais said...

salam mamadhea,

baru ada kesempatan singgah ke blog nie....asyik busy memanjang..hihihi

saya pun kadang-kadang dah set nak tulis apa...tetiba jer jadi beku....nak buat macam mana jawabnya kena tunggu cair la:)

wallpapersdeco said...

Hi have a nice day.. Looking for wallpapers for your house or office? or your friends/relative interested, visit my blog! thanks..