Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 17, 2007

c&p yall...

Your Blog Should Be Blue

Your blog is a peaceful, calming force in the blogosphere.
You tend to avoid conflict - you're more likely to share than rant.
From your social causes to cute pet photos, your life is a (mostly) open book.


Keh keh keh.... aku pon dah terpengaruh dah ni nampaknyer...!! C&p jek laa dr blog sis Ana...

;P

7 comments:

madamoiselleczar said...

hihihihi....ramai sungguh rakyat jelata `biru' ni ya....cool type of person beb! ;p
p/s: no wonder negara kita aman damai compared to other countries..ihiks ;p

Sya said...

ahakkss.... bak kate dhea.. "mama, wat taler?? bluuuuu taler...." 'P

p/s: weih... cmane nk wat link dlm post.. aku ingat nk wat link ke post sis ana tuh...

anamiraa said...

peaceeeeeeeeeeeeee!!!!

sya, baby dalam perut apa kabo?? bila due? take care bebeh!!!

Sya said...

hehe.. baby ok.. sihat.. gerak pon dh makin kerap.. due bln april thn depan ler sis.. thank you....

madamoiselleczar said...

sya,
ittew link mengelink...aku pon tarak tau juga larr beb..hang kena mintak tulun sama itu sifu yan! yahahaha..dia ada ajar aku byk kali...tp byk kali ittew jugak larr aku tak leh ingat! aku bab2 IT ke anything to do with these all pc,internet,programm,setup ka..mmg tersgt lar out! ampon ya...

Marsha a.k.a Yana said...

hahahaa... aku punye pulak kaler purple.. tk best langsung!

Sya said...

za,
abih tu ko buat kt post ko cmane? eh...ade ke?? ekeke...sat lg aku cek balik blog ko.. klu ade ko kena hajarrr aku jugak... ;P

marsha,
ekekeke...aku pn memula test kaler purple gak nyah.. tak puashati buat balik lagi skali, dpt laa blueee... hehehe... aci tak?? peaceeee.... ;)