Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 21, 2011

Seminggu ajer

Nampaknya sepanjang minggu ini saya (? ) adalah husbandless dan anak2 haruslah fatherless kan? :-&lt sigh


Status adalah berkuatkuasa jam 6 pagi tadi sehinggalah Jumaat, tp jam berapa tue tak dapat dipastikan lagi. *sob sob* Harap2 ketiga-tiga anakanda akan berkelakuan baik, terutamanya yang kecik comeyy tue. Boleh tahan jugak tau si kecik tue semenjak dua menjak nie. Latest, dia dah pandai merajuk sampai tertiarap kat lantai. Yang klakaunyer, pandai pulak tu carik port yang sesuai untuk landing..


Memula, dia akan jerit2 tak puashati. Pastu klu port baekk punya, terus duduk sambil lembek2 kan badan. Klu port tak best, dia jerit2 dulu sambil jalan kedek2 carik port yang sesuai. Dah jumpa port baekk, barulah dia duduk melembekkan badan. Lepas tu lagik, dia baringkan badan dia slowly sampailah tertiarap. Tertiarap pon haruslah ada gaya ya ibuk2..


Tertiarap sambil alas kepala dengan lengan, buleh? :)) laughing


Sepanjang tempoh nak tertiarap tue, mulut haruslah jerit2 manje. Barulah dinamakan merajuk katenyerr.. Siape lagi klu bukan budak Emir da jambuls.. Haih.. Anak oh anak..


Kakak Dhea dan abg Hadif, insyaallah dalam kawalan. Harap2 pitching mama juga dalam kawalan hendaknyerr..

4 comments:

nelcyndana said...

cik sya, windulah dah lama tak menatap blog hang ni. wow! makin chantek, jeles mak... ko mmg kreatif! hmm.... aku 'gagal' nak menambah anak thn ni lah sya... tak sempat nak kejar ko ;-) Ko masih PJJ ke dgn mat terap he..he... -nelcyndana-

* we've moved to www.bugzmind.com

mamaDhea said...

cik nelcy (eceh!),

ala, takat tuka2 background je pong.. :P takpe, gagal skrg tak bermakna gagal terus.. coba lagik.. u can do it bebeh!! aku still lagik PJJ, tatau laa sampai bila.. uwwaaaaaaaaa.. :P

madamoiselleczar said...

hihihihi...Emir da jambuls mmg kiut......boleh jadik pengubat stress tgk keletah anak2 ni :p

mamaDhea said...

czar: mmg kiut cam mak dia kan? :P