Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 22, 2007

Sungguh aku tak paham!!

Recently aku tukar no fon. Ade laa dlm sebln lepas. Sebabnya, aku nak elakkan panggilan² & sms² sesat yg selalu dok kacau hidop aku selama nih. Tak tau laa mmg sesat ke atau mmg sengaja disesatkan. Tensi tensi! So, aku ngan Hubby sepakat nak tukar no. No fon kitorang ni mmg sebelah sebelah aje.. Takpon pusing² sket gitu je. Senang nak ingat kata Hubby aku. Maka, seperti yg dipersetujui kitorang pegi laa beli simkad baru. No kali ni pon sebelah sebelah jugak. No akhir je beza..

Seblom tu aku dah copy sume no fon dlm simkad aku ke henpon. So, bila aku activate no baru, aku just move back no² tu sume ke simkad baru. Yg tak bestnya, wlpon aku dah tukar no baru masih lagi ade gangguan drp makhluk² yg aku tak kenal.

Klu yg berbahasa tu ok lagik la. Tp yg tak paham bahasa tu... Eiii......dah laa tak paham bahasa, takde budi bahasa langsung pulak tuh!!


Semlm aku dpt lg satu sms yg ntah hape² ntah. Mmg aku tak layan klu msg yg merapu nih. Tp bila si peng'sms' tu gunakan bahasa yg kurang ajar, panasssss jek mata aku baca. Bkn panas sbb nak nangis tuh.. Ni panassss yg membara punya! Dah bape kali dah aku dpt sms yg bahasa mcm s**L nih! Aku tunjuk Hubby, dia pon baran bila baca sms² tu. Ke dia saje buat² baran (hee!). Rupanya nasib Hubby aku pon sama. Dia pon selalu dpt mcm ape yg aku dpt. Hadoiii laa... Takkan kitorang nak kena tukar no lagik kots??? Boring ar camni..

Byk jugak mamat & minah psycho kat Malaysia ni rupanyerrr... Sungguh aku tak pahammmmmmm!!

1 comment:

mimielola said...

cuba ko paste kan sebijik2 SMS yg ko dpt tu. kasi kitorg panas pulak.