Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 29, 2010

Beberapa minggu yang lalu

sebelum hari ini..



Sungguh lena si kecik tu tido kan.. Oh yer, selimut tu adalah harta turun temurun drp zaman Dhea tau.. :P Dapat free masa bersalinkan Dhea dulu.. Ehehe..

Eh, eh.. Bukan itu yang ceq nak tunjuk kat hangpa sebenaqnyaaa.. Tapi, gambar ini..



















Haaaaa, gitulah ghopernyer kawasan berpantang haku.. Amacam?

/wahaha



4 comments:

Sayang.Ibu said...

serupa laa tpt pntg aku 2 thn lps...hahahahaa

mamaDhea said...

same ek beb.. hihihi..

berdepan dgn katil single tu ada kerusi panjang.. so, bila dah penat mak terus baring2 kat kerusi tu laa..

Mummy Dasy said...

pantang org zaman skang...

nonie said...

heheh sib baik org pantang tak di pantangkan pegang notebook ek (wpun ada sesetengah org dulu2 kata baca buku & tgk tv pun tokleh, camtu notebook included la kot) kalau tak, mommy2 cyber ni mau meroyan tak dapat berfb & berblog bagai huhuhu... nonie dulu lagi dasyat, dlm pantang pun dah dok kat meja study terus sbb pulun nak write up thesis....