Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 8, 2010

Final exam

for semester er.. er.. sem II 2009/2010, is just around the corner.. Yeay!

/sweat


Ptg tadi aku baru je print out Sijil Menduduki Surat Pengesahan Menduduki Peperiksaan Akhir kat cc terdekat. Haa, jgn pelik plak.. Walaupon aku masih dlm pantang, sudah beberapa kali jugak laa aku terpaksa keluar jalan2 cari pasal atas beberapa sebab.. Mak siap pegi kelas okeh last week..

/dignose



Orang lain berpantang dok dendiam kat rumah.. Resting, resting and resting.. Tapi aku special sket.. Pantang tetap pantang, mcm biasa laa makan minum etc.. Cuma ada aktiviti tambahan iaitu aktiviti menyiapkan assignments & projects.. Yeay lagi!! :P Tak larat dah nak extend lagi.. Layannnn ajelah.. :D

So, pray for me friends! Harap2 takde laa paper yg kantoi sem ni.. /please




6 comments:

Nanak said...

gdluck..:)

knv said...

akak memang salute sangat kat hang ni. it's not easy kan? insyaallah akan berbaloi2 semua usaha hang.

all the best! you are a gem!

:D

Zety Zin said...

All the best! Insyaallah boleh punya!

maya amir said...

good luck bebeh... jgn culas belajar ye..hehehe

nelcyndana said...

aku pun salute kat ko sha... insyaallah 'bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian'. u'll get paid later. best of luck kay.

nelcyndana said...

er... lupa, so nanti exam baby camner...?