Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

Muhammad Emir Ziqri

Yupp, itulah dia nama yang kami laki bini berikan pada si chumil #3.. :D Awat? Tak caya ka?

/hmm


Ok, nah!



Haaaaa, caya dah? :P

Masa mula2 Hubby bawa balik surat beranak si Emir tue, aku agak terkujat laa jugak.. Lain giler surat beranak bebudak skrg ni eh.. Kaler hijau lagik.. Surat beranak baru ni dah ada hologram (betol ke nama logo yg kilat2 tu hologram?)..



Saiz pon agak besar drp surat beranak yang Hubby bawak balik 2 tahun lepas.. Takde plak aku amik gambar saiz surat beranak depa tue.. :P Kat belah kanan-atas sekali, ada no siri beserta barcode.. Kiranya senang laa bebila nak, scan jek barcode tue automatically no surat beranak masuk terus dalam sistem..



Hmm, agak2nya laa kan.. 2 tahun akan datang, macam ni lagi ker rupa surat beranak anak2 kita? Ke tukar lagik?

/hmm


Klu nak tau, kenalah beranak lagi, ye tak kawan2? :P


Last but not least, kenalah letak gambar tuan punya surat beranak di atas kan.. Esok2, baru kita story pasal si Emir ni ek..



/bye



10 comments:

Fid said...

tahniah

ohh macam macam ada ya
kakakkaaa

surat beranak surat beranak
wat la mykid terus kan kan...

mamaDhea said...

mekasihh fid..

tu laa kan.. klu terus dpt mykid laaaaaaagi baguss.. :D

CY4.0 said...

sedapnya nama :D

tang surat beranak tu, yep.. dah lain.. kalau perasan, dulu nama baby, nama baby saja.. la ni siap dengan bin/binti bagai..


speaking of mykid, arissa punya tak amik2 lagi.. haha..

knv said...

welcome to the world, baby!

Zuhaini said...

wah.. sangat cute! dan sedap namanya.. sapa pilih nama..? :)

Zety Zin said...

sedapnya nama... secomel tuan punya nama jugak :)

m-i-o said...

surat beranak dah siap, pasni bleh buat mykid terus :P

nama adikku muhammad emir jugak. tapi nama ketiganya bukan ziqri la. klo ziqry - melompat mak! hahaha. 2 generasi emir dgn jurang usia 25 tahun :P kiranya masih relevan lagi nama adikku itu ekk?

congratulations 2 mama & baby emir :P

Rozy said...

welkam to the world emir yg comel!!

Mynie said...

tahniah! :)
wah mmg mengikut skema D H E A nampaknya..
kena tunggu A pulak lepas ni hehe :)

Sayang.Ibu said...

wahhhh...bestnya surat branak baru, kena branak lagik laa mcm nih.. muahahahaa... beb, comel emir...