Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, April 3, 2011

Hari ini hari Ahad

Yeaaahh, harini aku bekerja seperti biasa selepas bercuti sakan seminggu lebih. :P


Hari Khamis yang lepas, bos besar buat majlis sambutan harijadi untuk bebudak ofis yang celebrate birthday bulan Jan, Feb dan Mac. Hamikk ko, 3 bln skali harung.. :P Sorang bayar RM6 sahaja dan macam sambutan yang sebelum ni, bos besar sponsor kek 2 bijik. Klu sambut birthday, haruslah ada kek ye tak. Baru bley feeling2 tua muda sambil tiup lilin.. :P


That day, plan aku untuk menghadirkan diri memula macam tak jadik. Sebabnya, takde sape boleh tolong jaga bebudak bertiga tue sepanjang mama diorang berhoyeh-hoyeh bersama rakan2 seperjuangan. So, haku telah menalipon partner untuk mengkhabarkan akan ketidakjadian untuk hadir ke majlis yang berprestij tersebut. Dipendekkan cerita, selepas dipujuk rayu oleh partner-in-crime haku yang telah berjanji sanggup untuk membantu haku menjaga anak2 rebina especially Dhea dan Hadif, maka haku dengan berat besar hatinya telah menghangkut askar2 cilik yang comey2 tuh ke ofis.. :P


Sebenaqnya, haku segan tau. Ye laa, haku bayo RM6 jugak. Takde bayo lebih pon.. Tapi, bila partner haku tu dok push push push ajak jugak datang, haku polow ajelah. Member siap amik kat rumah lagik okeh, punyalah nakkan aku hadir jugak. *terharu* Apelagi, berdesup laa siapkan bebudak bertiga dengan pakaian yang agak senonoh sket kan.. Takkan nak bawak anak2 dengan baju & muka comot2.. :P


Aku takde snap gambar, tp macam biasalah klu dalam majlis2 camtu musti ade jer kengkawan yang rajin snap2 nih.. So, semua gambar selepas ni adalah dicilok drp folder diorang kat file server opis.. Eheh!


Ready? :P


Half of the foods.. Main coursenyer adalah nasi beriani, ayam masak merah, acar timun dan satu lagi kari kacang dal.. Yummeh!!


Bos Besar pon antara yang menjadik (?) besday boy.. Eh eh, anak2 sapo laa tuh. Pandai korang interframe menyelit yerr.. :P


Me (and Emir) and partner-in-crime gedik gigih berposing. Yang 2 org lagik tu adalah trainee..


Budak2 pompuan bertiga tu adalah trainee dan hok jante sorang tu laa Haikal. Cemane ko boleh terselit sini eh Kal? :P Owh ye, yang tengah comeyy dan montel tue pon antara besday girl..









Asal aku nak bangun je, diorang nak snap. Pastu bilangan ahli yang nak menepek pon bertambah. Last2 aku duduk je kat kusi feeling2 retis. Pfftttt! :P


Okeh, gambau last kopek.. Tak daya nak tepek semua kat sini..





















Burp! Alhamdulillah..




2 comments:

Azura Idris said...

yes!!!pic ak ade....time +lemak badan nyum3x

madamoiselleczar said...

vavaaaa vooom vadevasss... :p
meriahnyerrrrrrr :)