Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 6, 2010

Kalau semalam

aku teringin Teh C Special Giant Plentong, harini teringin spagethi bolognese laa pulok.. Sapa tau kat mana bley dapat spagethi bolognese yang settap eh? :D

Kahkahkah!

Ciss, masa preggy aritu takde plak ngengada teringin macam2..

/hmm



5 comments:

~ As ~ said...

plg senang.pizza....ehehehe

Ealyie said...

biasala baru lepas pantang, mode pantang ingat, & pantang nampak pun On lah semulaaaaa.. ;p

nelcyndana said...

kat san francisco steak house, bangi keh..keh... mehlah dtg aku belanja. ;-). Sya ko WAJIB masuk giveaway aku tau, mak aritu nak jemput tapi tak sampai hati sbb tengok ko sibuk sgt berpantang & exam. chantek blog baru ko. pernah tak aku bgtau, blog ko plg sedap mata memandang, tak tahu kenapa. ;-)

Sayang.Ibu said...

spageti plg sedap adlh yg aku masak.. boleh??? wakakakkaaaa... weh kalo aku, x pizza, SR.. mano laie???

mamaDhea said...

as,
sedap ke kat situ? selalu gi sana order pizza jek.. :D

ealyie,
ye laa beb.. aku pon rasa camtu.. ekceli td siang dah masak sendiri.. tp tak puashati sebab guna paste yg instant tu jek..

nelcy,
beb.. klu aku mai sana ko WAJIB belanja aku hokeh! :P
ala, ko ni buat mak blushing jek tau.. tang contest tu insyaallah akan diusahakan.. :D

intan,
haaa, apekate ko masakkan utk aku.. dah siap ko calling jek.. gerenti mak sampai nyah.. :P