Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, May 4, 2010

Berjemaah

Err, bukan solat berjemaah yang dimaksudkan di sini.. Tapi, ini..























/dignose

Oh yer, bebudak ni bukan sahaja tidur berjemaah.. Tapi, DEMAM juga berjemaah..

Masa ni demam Dhea dah surut, tinggal batuk2 dan selsema sahaja. Hadif pulak demam tengah naik. Korang nampak tak cool fever + sapu tangan lembab yang tertepek atas dahi Hadif tue.. :D Dan, si kecik tu pon turut terkena tempiasnya.. Sib baik takat dedar2 badan sahaja..



Pheww! /sweat

As of now, ketiga2 budak bertuah itu adalah sangat sihat sejahtera.. :D



5 comments:

Sayang.Ibu said...

mcm anak kembar la nyah kan, anak2 aku pun gitu gak.. sorang dmm dedua dmm

mamaDhea said...

haa, tu laa pasal.. kita laa letih lepas yg sorang, yg sorang lagik.. last2 mak pak diorang plak.. :D

Nanak said...

comel je..moga cpt sembuh.

maya amir said...

bukan demam jek jemaah.. gaya tido pun jemaah...hehehe...

mamaDhea said...

hikhikhik.. tu laa pasal beb.. ko amacam? ada kurang?