Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 21, 2009

Hari terasa membosankan

dan memenatkan bila si dia jauh dari pandangan..

/no


Apalagi, meh kita layan tag oleh che'gu Intan kita.. :D

1. First time you met him - when and where?
August 1999.. Somewhere at Xtra Hypermarket, JB.. :)

2. Love at first sight?
Nope.. Tapi mak sukak tgk keningnya yg bersambung tue.. :P

3. Who is he when the first time you met him?
Rakan setempat kerja, tp kami tak kenal pon antara satu sama lain..

4. How long does it takes for him to ask you out for a date?
Can't remember.. Tapi, 1st time kami date ialah pada harijadi si dia which is on Oct 99.. :P

5. First place dating?
Some place in town..

6. How he proposed?
Part ni tak dapek nak ingat.. Kena tanya si dia, buleh? :D

7. Special date with him?
2710

8. Changes that he asked you to do?
Kurangkan membebel & lebihkan rajin melipat baju kot.. :D

9. What is about him that you love so much?
Very helpful esp. with the kiddies.. Thanks dear.. And, he's family man type..

10. What is about him that you wish he would change?
More sensitive maybe.. :D Hubby mak ni memang keras kejung part2 pujuk memujuk ni.. Tapi, klu dlm surat (dulu2 mmg gunakan kaedah surat-menyurat sepenuh masa esp. during bertunang) bukan main lentok lagi ayat dia.. hihi..

11. You lose your mind and crack your head when he?
Buat 'pasal' tak pasal2.. :D Bukan takat nak hantuk kepala sendiri, dgn kepala si dia sekali lah klu buleh.. :P

12. You will smile through your eyes for the whole day when he....?
..inform that he'll be back soon.. Maklumlah, kami kan PJJ.. :D

13. Complete below sentences "My love towards my husband is as big as...?
..my tummy rite now?" :P


Okeh, done!





P/s: Bila laa server bertuah aku nak ok.. Penat nak menjawab ngan user.. Haih..

4 comments:

nelcyndana said...

cik sya, nostalgik sungguh... seriously lah kan.... biler ko tahu yg ko dah jatuh chenta? serius aku nak tahu.

maya amir said...

aku dpt gak tag ni..tapi tak terbuat2.. ya ampun..heheheh...

p/s : beb, ko takleh gune perut ko sebagai medium chenta...hahahahah...

mamaDhea said...

nelcy,
err, aku tak pasan laa beb sebab semakin hari semakin sayang gitu.. :D

but, masa aku nak gi study kat kl kitorang ade laa 'discuss', klu masing2 jumpa better person, just bee honest & kita bley break off.. :D


maya,
buat jgn tak buat beb.. lama gak tak layan tag kan..

p/s: awat tak bley plak? :P

Sayang.Ibu said...

sweet kan beb mengenang memori silam.. ahahahaa