Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 29, 2009

Hai kawan-kawan..

Anybody miss me home?!! :P

Lamanya tak post entry kat sini kan.. Naik sawang dah blog ni.. Err, agak2nye laa kan, ade ke lagi yg sudi berkunjung ke sini? Klu takde, mak nak tutup jek terus.. :D

Anyway, banyak perkara nak update especially about my kiddies.. Tapi (tengok tu, dok tapi tapi lagi.. :P).. Ok, just a short update (utk sesape yg rasa nak tau ek..)..

The kiddies are fine.. Dua2 pon baru baik batuk & selsema merangkap sakit mata.. Ahahaha.. Sakit mata tu sampingan sebab paed kata, selsema terlalu lama boleh sebabkan sakit mata jugak..

Hubby ok, sihat alhamdulillah (wahh! mcm laa ada yg nak tau pasal laki mak yer.. :P).. 2 hari lepas birthday Hubby.. Happy 2*th birthday sayang!! Luv you..

Me? Seperti yg tertulis di FB, harini aku mc utk 2 hari.. Tadi gi klinik sebab badan rasa tak sihat sket. Then, Doc buat scanning sekali.. Tup tup..

'Your baby songsang nih! Nampak tak tu bontot dia kat bawah.. Haaa, ni kepala kat atas..'

Me & Hubs was like, 'Erk?!'

Dan dan tu jugak aku terus teringat peristiwa jatuh tangga last week.. Sebab tu ke? Lagipon, sejak jatuh tangga tu aku mmg makin kerap sakit pinggang yg amat sgt.. Apepon, hopefully #3 sempat laa 'berpusing' balik ke kedudukan yg sepatutnya.. 'Pusing tau dik..' Korang, doakan laa kesihatan kami yer.. :)

Next week Doc soh datang lagi utk further check-up.. Kita tungguuuuuu.. :D




18 comments:

Ealyie said...

fuh! fuh! fuh! buang habuk dulu baru komenn.. hahaha..
apa pon aku doakan segalanya ok je beb..:)

Dayah said...

lama menyepi..take care..jgn jatuh lagi..

mamaDhea said...

ealyie,
ahaks!! siot je ko eh.. hopefully semuanya ok-ok saje..

dayah,
mekasih.. skrg ni mmg terpaksa lebih berhati2.. hubby pon bising ni sebab selalu sgt dukung si hadif.. patutnya dah tak boleh nak dukung dah.. tp, tak sampai hati plak kan tgk dia dah merengek..

fauzi-maya said...

beb.. tiap kali aku clcik sini, asek tadek update.. sib baik ari ni aku click, ade update..
insya Allah, baby tu akan berpusing balik.. petua : ckp ngan die tiap ari suh pusing dok baik2:) u take care ok..

mamaDhea said...

maya,
hihi.. sowie laa.. mak mmg busy giler kat opis tue.. tak dan nak click2..

oo, ada petua camtu ek.. nanti aku try.. tq beb!

Zety Zin said...

finally... ber-update jugak blog nih. hehehe.

Sayang.Ibu said...

semoga berpusing la baby ko nyahhhh.. kalo x kena kuor montots dulu mcm aina.. take care beb

fauzi-maya said...

beb... cik nelcy aka aida will be in jb 28/11 ni.. kite gather2 yok;)

Abrahyn said...

laaaaa....jatuh ropernyer....pi urut cepat tau...take care!

honeylanz said...

salam. jatuh tangga?? ish..takut lak dgr. take care

mamaDhea said...

maya,

jom beb.. mak pon dah abes exam dah ni.. tp still ada report kena submit before 17th nov.. lepas tu merdeka sekejap.. hehe..

mamaDhea said...

abrahyn & honeylanz,

tenkiu!

Hanz said...

Sya, lama betul x dengar kabor berita yer...harap2 baby pusing balik before due, sometimes camtu, doa2 ya..me pun juga doakan u..take care!

mohdariqsalem said...

hi;
USANA;rebate rm24 dan free handmade jewelry

hi;

Kepada sesiapa yang berminat untuk join member dibawah saya dan beli mana-mana product USANA rebate rm24 dan free salah satu item handmade jewelry saya ,sila rujuk website dibawah untuk keterangan lanjut


USANA ;selepas 5 hari bersama USANA berat saya turun 4kg dan kesihatan saya bertambah baik(sila nyatakan penyakit yang anda hadapi sekarang)-kini sudah 40 hari saya bersama USANA dan berat saya turun 10kg tanpa senaman(berat akan turun secara natural bersama program diet dan pemakanan yang sesuai ).Disamping itu juga USANA mempunyai rangkaian product untuk seluruh kesihatan kita .nyatakan penyakit anda dan saya akan advice product USANA yang sesuai

pendaftaran keahlian rm99(sesudah menjadi member anda akan diajar bagaimana membeli USANA secara online dan tidak perlu pergi ke outlet sendiri untuk mendapat barang kerana barang anda akan dihantar terus oleh HU USANA by city link ,rm4 untuk shipping seluruh malaysia tidak mengira berat pesanan anda.Saya juga akan membimbing anda untuk menjadi distributor bagi product USANA secara online khususnya)

add saya di ym anda;
usana_yatisalem

http://www.usana.riqzmiecreation.com/

http://www.riqzmiecreation.com/

Abrahyn said...

i nak private kan blog...blh email me your add tak kat beautifulabrahyn@yahoo.com thanks

cik EPAL said...

take care ;)

mamanoa said...

beb..aper cer skang?? lamer nyer menyepi..

mamanoa said...

beb..aper cer skang?? lamer nyer menyepi..