Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, June 25, 2010

'kenapa saya baca Casa Arina'

Walaupon dah terlambat utk menyertai giveaway ni, saya nak luahkan juga 'kenapa saya baca Casa Arina'.. :P

Sebenarnya, blog ini tercipta pon adalah disebabkan oleh Casa Arina. Iyerr.. Dolu2, saya takde ramai kawan2 blog. Dpt blog address ni pon drp Susuibu.com.. Bila saya baca pandangan2 dan komen2 bernas KNV kat SI.com, saya tertarik utk continue baca blog dia pulak. Tak pasal2 jadik addicted sebab entry2 KNV dolu2 agak memberi inspirasi kpd saya yg muda belia dan baru terhegeh2 nak 'betulkan hidup'.. :D

So, saya pon bacalah hari2.. Dah kata addicted, kenalah hari2.. :P Tapi, lately saya dah banyak tertinggal entry voks KNV (dan kawan2 lain juge :D). Bukan bererti saya dah tak addicted, tp masa yg amat mencemburui saya.. :P Ntah bila sempat nak cover balik.. Apepon, KNV dan Casa Arina tetap dihati.. :)

Oklah, cukuplah tue kot.. Kang lagik panjang kang jadik cam tak ikhlas laa pulak kan.. :P



7 comments:

knv said...

thanks so muchhh!!!! :D gigih jugak hang buat ye? akak still update kat blog akak jugak.

thanks for the memories. memang SI la yang ketemukan kita kan?

sya busy ek sekarang? it's ok. sekali sekali meh singgah la CA. all the best in your future undertakings!

:D

maya amir said...

aku lame dah tak follow casa arina.. isk...mmg takleh join contest tu..tapi aku salute dgn ..jap aku lupe nama owner casa arina tu tapi aku tau die senagkatan kawan off topic kat SI..hehehe

MRS. K said...

mamadhea, leh send alamat lagi skali tak? skali terdelete da emel address tu... sorry..

miss_kebab0520@yahoo.com

nelcyndana said...

ada kontes rupanya, patutlah aku tgk org pakat2 puji casa arina ha..ha... a well deserved compliments kan sya sebab aku pun begitu setuju... lama tak ronggeng2 kat blog ko ni.... sehat ke...?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam. jom join ga saya berkaitan cd. ini linknya
http://littlemummydaddy.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-giveaway-contest.html

Azman Md Safiee said...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

maya amir said...

beb..selamat hari raya.. 0-0 ek..jemput dtg umah:)